- Eiendommen er fantastisk. Det finnes ikke andre eiendommer i Midt-Norge som er så gjennomført og har så stort boareal, sier eiendomsmegler Rune Øverlie i Heimdal Eiendomsmegling til DN.no.

Selger er Trond A. Stavne, som har tjent en formue på baguettekjeden Big Bite Submarines, som han var med på å etablere i 1997.

Eiendommen som ligger i Malvik, 20 minutter utenfor Trondheim, har fått en prisantydning på 25 millioner kroner.

- Vanskelig å sette pris
- Vi har jekket oss ned på pris. Byggkostnaden på eiendommen er høyere enn salgsprisen vi har gått ut med, men det er vanskelig å sette en prisantydning som er tilpasset Midt-Norge, sier Øverlie, som innser at det ikke er så mange kjøpere i denne prisklassen.  

Han mener boligen er ideell for en familie som ønsker fred rundt seg.

- Man har ikke innsyn på eiendommen fra noen kanter. I tillegg er det fantastiske sol- og utsiktsforhold, sier Øverlie.

Se flere bilder av gigantboligen på Finn.no (ekstern lenke)

Kinorom og golfbane
Luksusboligen med fem soverom og et bruttoareal på drøyt 1.000 kvadratmeter ble ferdigstilt i fjor, med unntak av innendørsbassenget, der noe arbeid gjenstår.

Ifølge megleren er det ikke spart på noe i materialvalget.

- Linjene er rene, elegante og boligen fremstår som gjennomført. Eksklusive italienske fliser fra Casalgrande Padana brukes i alle rom, dørene er i frostet glass og stilen ellers er gjennomført, sier Øverlie.

Den innholdsrike boligen har flere bad, badstue, boblebad, massasjerom og et eget kinorom.

I tillegg har eiendommen en egen tennisbane og en ni-hulls golfbane.

Les mer om eiendom:
Reitans luksusvilla endelig solgt
- Ligger an til prisrekorder i hyttemarkedet
Ber om 60 mill. for dette (og du får ikke lov å rive)

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.