- Den ble solgt for et par dager siden, bekrefter Nils O.M. Nordvik i Nordvik og Partners

Ole Robert Reitans villa på Nesøya i Asker ble lagt ut for salg i april 2010, med en prisantydning på 30 millioner kroner for eiendommen.

- Jeg kan ikke kommentere hva den ble solgt for nå, men både kjøper og selger er godt fornøyd, sier Nordvik.

Etter det DN.no har grunn til å tro, endte prisen opp i nærheten av prisantydning.

Rema 1000-sjefen og konen Monica Tønnesen Reitan ga 18,6 millioner for huset i Taglugnveien 1 i 2001.

- Merker at folk har fått penger igjen
Men salget av dyre boliger på Nesøya har vært tregt de siste årene.

- Hele det dyre segmentet med eksklusive boliger lever sitt eget liv, så et slikt salg tar ofte litt tid å finne den rette kjøperen. Noen ganger går boligene med en gang, andre ganger kan det ta opp mot et år, sier Nordvik.

- Siden finanskrisen har det vært litt roligere, men vi merker at folk har begynt å tjene penger igjen, sier Nordvik.



 



- En av toppeiendommene
Norvik mener kjøperne får en fantastisk enebolig.

- Eiendommen har en nydelig strandlinje med brygge, og beliggenhet som er helt fantastisk. I tillegg er det et veldig hyggelig nabolag og trygt og godt område. Det er rett og slett en av toppeiendommene som har vært til salgs, sier Nordvik.

Se flere bilder av eiendommen på Finn.no (ekstern lenke).

Tomten er på nesten 1.800 kvadratmeter, mens huset har et bruttoareal på 370 kvadratmeter. Boligen har uteterrasse mot sjøen med nedfelt svømmebasseng. På eiendommen ligger også en meget romslig garasje for 3 biler med stort bodareal i bakkant.

 

Har kjøpt Frogner-villa
Siden 2003 har Ole Robert Reitan vært så å si nærmeste nabo til lillebror Magnus Reitan. Ole Robert og familien skal flytte til Oslo sentrum, etter å ha kjøpt Bjørn Sellægs luksusvilla i Eilert Sundts gate på Frogner til 39,5 millioner kroner. Den boligen er etter det DN.no kjenner til under oppussing.

 

Les også:
Vil rive 28-millionershus

Ber om 60 mill. for dette (og du får ikke lov å rive) (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.