Teliasonera fikk en justert ebitda på 9.419 millioner svenske kroner i tredje kvartal 2013, sammenlignet med 9.283 millioner svenske kroner i tilsvarende periode året før, heter det i kvartalsrapporten torsdag. før presentasjonen var det ventet en ebitdea på 9,1 millioner svenske kroner, skriver TDN Finans.

«Inntektene er fortsatt svært påvirket av det vanskelige økonomiske klimaet selskapet opererer i, men marginene har økt sammenlignet med i fjor», skriver administrerende direktør Johan Dennelind i Teliasonera i en pressemelding.

Omsetningen var 25,4 milliarder svenske kroner (25,8), mot konsensusestimatet på 25,0 milliarder svenske kroner.

Selskapets utsikter for 2013 holdes uendret, og TeliaSonera venter dermed en ebitda-margin som er svakt høyere enn i 2012.

Dennelind understreker at Teliasonera er en del av at marked som er under rask utvikling, men at selskapet jobber aktivt og satser midler på å være ledende innenfor sitt felt, spesielt på 4G-satsning.

TeliaSoneras norske virksomhet innen området Mobility Services fikk en nettoomsetning på 1.713 millioner svenske kroner i tredje kvartal 2013, sammenlignet med 1.866 millioner svenske kroner i samme kvartal året før, opplyser selskapet i dag.

Ebitda eksklusive engangsposter i Norge var 594 millioner kroner (617), tilsvarende en margin på 34,7 prosent (33,1).

Teliasonera eier også norske Netcom.

Les også:
Mobilsjefen i Teliasonera må gå etter bestikkelsesanklager
Priskrig på mobilsurfing: - De lærer kundene å slippe å betale (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.