For ni år siden kjøpte kosmetikkarving Hermine Midelfart (42) og ektemannen Petter Malling (41) en villa i Voksenkollen i Oslo for 23 millioner kroner av vennen Lars Ketil Staff.

Nå kjøper Midelfart nok en gang en luksusvilla av Staff. Denne gang for rundt 75 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.

Se bilder av villaen her. (ekstern lenke)

Hermine Midelfart, storesøsteren til mer medieprofilerte Celina Midelfart, bekrefter huskjøpet i Hospitsveien 7 overfor DN, men overlater til ektemannen å kommentere det ytterligere.

– Det er et område vi er glad i. Det er nær T-bane, skole og barnas venner. Huset er såpass nytt at vi trenger å gjøre fint lite med det, sier Malling til DN.

Han vil ikke oppgi hvor mye de har betalt, men sier 75 millioner kroner ikke er korrekt. Ekteparet har ikke tatt over boligen med utsikt over Oslofjorden ennå.

970 kvadratmeter
Den moderne huset er bygget i 2008 og er tegnet av sivilarkitekt Tim Resen i Puls arkitekter.

Eneboligen har et areal på 970 kvadratmeter, ifølge arkitektkontorets nettsider der villaen er presentert: «Bygget, som består av to hovedvolumer i sedertre og en sokkeletasje i natursten, ligger i bratt sydvendt terreng med utsikt over fjorden. Det åpne utkragede volumet inneholder fellesarealer, det lukkede volumet mer private rom og barneavdelingen er lagt til sokkeletasjen.»

– Det er riktig at vi har solgt huset i Hospitsveien 7 til Hermine Midelfart og Petter Malling. Jeg ønsker ikke å kommentere kjøpesummen, men vi er veldig fornøyd, sier Lars Ketil Staff til DN.

Staff, som er sønn av Einar Staff som solgte sin dagligvarevirksomhet til Hakon Gruppen i 1992, kjøpte tomten for ti år siden, og betalte da syv-åtte millioner. Siden har han bygd ut huset selv. Han ønsker ikke å oppgi byggekostnadene.

Les også: Fikk rekordpris for hytteperle<b>- Markedene må roe seg for å unngå at boligboblen sprekker</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.