I starten av mars skal Skoda vise en ny konseptbil i Geneve. VisionS skal vise veien til hvordan suvene fra merket skal se ut i fremtiden.

Bilen er større enn dagens Yeti, med sin lengde på 470 centimeter. Det gir også plass til en tredje seterad, og blir Skodas første syvseter.

"I løpet av de siste årene har ŠKODA både fornyet ogutvidet sitt modellprogram, og den neste fasen innebærer å utvideutvalget av modeller i SUV-segmentet." heter det i en pressemelding fra den norske importøren.

Det er ventet en ny suv fra merket allerede i inneværende år.

 

På konseptbilen finner man innvendig det klassiske og store interiøret som Skoda er kjent for, og somhar gjort merket så populært de siste årene.

Den brede grillen, og de fire LED-lysene skal gi fronten påbilen et tydelig suv-preg. Hjulbuene er kantede og er ment å gi en ekstraoffroad-karakter.

Les også: Så mye koster VWs nye suv

Se video fra DNs besøk på fabrikken i Tsjekkia der salgs- og markedsdirektøren forteller om den nye suven:

 

Vil bygge ny SUV
Skodas salgsdirektør Werner Eichhorn har en plan for å selge 1,5 millioner biler årlig.
00:46
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.