Kvinnen som skal ha fått sin konto i Nordea tappet for rundt 89 millioner kroner er Randi Nilsen (65), enken etter avdøde Walter Nilsen som fikk Block Watne opp av gropen på 1990-tallet, skriver Kapital.

 

Randi Nilsen er en av Norges rikeste, og sto i 2009 oppført med en reell formue på 400 millioner kroner på Kapitals liste over Norges rikeste.

- Ingen kommentar
Aksjene i Block Watne som Randi Nilsen arvet fra sin mann, ble senere solgt til sønnen Lars Nilsen.

- Jeg har ingen kommentar til saken, og det har heller ikke min mor, sier Lars Nilsen til Kapital, og sier også at det var helt tilfeldig at svindlerne gikk etter hans mor.

Nilsen ønsker ikke å kommentere hvilke forkl#229er Nordea har gitt familien i saken.


Det var rundt 20.juli i sommer at svindelsiktede Lars-Erik Martinsen (35) og en ukjent kvinne troppet opp på en Nordea-filial på Tveita i Oslo med en utskrevet fullmakt til kontoen til Randi Nilsen. Kvinnen utga seg for å være Randi Nilsen, og basert på falske ID-papirer klarte de å få overført rundt 89 millioner kroner til en annen konto.

Les også: Skal ha bedratt Nordea for 90 millioner kroner (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.