Gjelsvik sier saken skyldes en misforståelse. Gjelsvik driver bloggen Styleconnection, og det er hennes aksjeselskap med samme navn som ble begjørt konkurs.

Oslo byfogdembete hadde berammet kemnerens konkursbegjæring på mandag, og sikret kravet sitt med pant for 102.496 kroner i selskapets bankkonto i januar.

Gjelsvik hevder hun var ukjent med henvendelsene fra Kemneren.

– Konkursbegjæringen fra Skatt Øst skyldes en misforståelse i kommunikasjonen med regnskapsfører etter at jeg byttet e-postadresse.  Jeg ble først kjent med begjæringen i dag, og kravet er nå betalt, skrev Gjelsvik til DN onsdag.

Gjelsvik på egen blogg: Den ultimate dårlige starten på dagen  (ekstern lenke)

Dårlig kredittrangering

Da DN opprinnelig kontaktet Oslo byfogdembete fredag var saken fortsatt berammet til mandag.

– Saken skal gå som normalt inntil det foreligger et eventuelt tilbakekall. Vi har ikke mottatt tilbakekall fra saksøker fredag, sa rådgiver Erik Sjursen i Oslo byfogdembete.

Senere fredag ettermiddag kom brevet fra kemneren til byfogden om å trekke saken. Brevet viser kravet dreide seg om skyldig merverdiavgift.

LES OGSÅ: Artister dropper søksmål mot blogger

Kredittratingselskapet Bisnode gir bloggfirmaet ratingen C, som innebærer at kreditorer frarådes å yte kreditt til firmaet.

– 2014 var første driftsår og kredittratingen er nok basert på dette. Selskapet har hatt en mer positiv utvikling i 2015, noe som vil bli synlig når årsregnskapet foreligger, skriver Gjelsvik.

Regnskapet fra 2014 viser at selskapet hadde en omsetning på 1,1 millioner kroner, men gikk med 926.000 kroner i underskudd.

Nominert til «Årets bloggbusiness»

Gjelsvik ble først kjent for sin deltagelse i realityprogrammet «Paradise Hotel» i 2012. Livsstilsbloggeren er også med i denne sesongen av TV 2-programmet «Bloggerne».

LES OGSÅ:Avlyser bloggpris etter bildetyveri

Under årets Vixen Blog Awards var hun nominert i fire forskjellige kategorier: «Årets gullpenn», «Årets kjendisblogger», «Årets bloggbusiness» og «Folkets favoritt».

Ifølge mediehuset Bonnier, er Gjelsvik den største bloggeren på deres plattform.

 

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @marcushusby på Twitter.  Du kan også følge DN Etterbørs på Facebook

 

Se video:

Instagrambilder førte til suksessbedrift
Bloggeren Julie Illona Balas har aldri drevet annen markedsføring enn Instragram og egen blogg.
02:19
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.