Denne fantastiske boligen på Ulvøya innerst i Oslofjorden er nettopp lagt ut for salg - igjen. Nye meglere har overtatt salget, eiendommen er oppgradert, og prisantydningen er også ny: 35 millioner kroner.

- Vi har solgt en del dyre boliger for 27-28 millioner i det siste og merker at markedet har forandret seg mye det siste året. Luksusmarkedet er veldig sprekt nå, sier daglig leder/partner Iver Graff hos Privatmegleren til DN.

Han forklarer at eiendommen har fått seg et løft siden den lå ute til salgs forrige gang. I tillegg er kjøperne i dette segmentet tilbake.

- Det gjør at vi har stor tro på at denne unike boligen vil bli solgt i løpet av sommeren. Vi har flere interessenter og god tro på luksusmarkedet generelt. Jeg har forsøkt å selge dyre eiendommer i mange år, og det har vært forferdelig tungt. Men nå er det andre tider. Disse eiendommene lever jo litt sitt eget liv - men nå virker timingen perfekt for å selge villaer i denne prisklassen. Luksusmarkedet er bedre enn på mange år, sier Graff.

- Ser budrunder over 25 millioner

Måkeveien 62 er en herskapelig villa over fire plan, med en eiendom på over 2,4 mål - opparbeidet med steinsatte arealer, badehus, motstrømsbasseng og jacuzzi. Utsikten er upåklagelig. I tillegg er det egen båtplass og parkering i dobbelgarasje med ladestasjon for elbil.

- Dette er en helt ekstraordinær eiendom som det ikke finnes maken til. Etter flere luksussalg den siste tiden er vi optimister. Nå ser vi budrunder på boliger over 25 millioner, sier Graff.

Les også: - «Prime Oslo» er på vei mot 100.000 per kvm - og det er ingen ublu pris

Her faller boligprisene mest - og minst  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.