Bård Ylvisåker ble saksøkt etter å ha solgt en fireroms leilighet i Tuengen Alle i Vinderen Hageby høsten 2013. Prisantydningen for den hundre kvadratmeter store boligen var 6,3 millioner kroner, men kjøper var ikke fornøyd og gikk til søksmål med krav om prisavslag og erstatning.

Tvisten var berammet over to dager i Oslo tingrett i september, men denne uken inngikk partene forlik.

- Jeg har fått et tilbud som var meget godt tilslutt, og da inngikk vi et forlik, sier kjøper Kristoffer Langballe.

Les også: Død mann kostet 570.000

Han vil ikke kommentere tvisten ytterligere. Forliket skal etter hva DN får opplyst ligge på rundt 600-700.000 kroner. Bakgrunnen for søksmålet mot Ylvisåker og eierskifteforsikringsselskapet Protector var sopp- og råteskader og høye radon-målinger i leiligheten.

- Saken gjaldt ulike forhold, og forliket avslutter den i sin helhet. Beløp ønsker vi ikke å kommentere, sier advokat Tommy Ravndal i Protector Forsikring.

Ylvis-manager Jørgen Thue hadde ikke hørt om forliket da DN ringte fredag ettermiddag, og viser til Protector Forsikring for kommentarer. 

Les også: Humorkongen på inntektshaugen (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.