Prisene borettslagsleiligheter formidlet gjennom Garnati Eiendomsmegling er 1,1 prosent høyere i april 2010 sammenlignet med mars 2010.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for omsatte borettslagsleiligheter var i april 2010 på 21.198 kroner, mens det tilsvarende tallet i mars 2010 var 20.957 kroner.

I løpet av de siste 12 månedene har prisene steget med 7,9 prosent. For 12 måneder siden var gjennomsnittlig kvadratmeterpris på omsatte borettslagsleiligheter 19 647 kroner. Siden nyttår har prisene steget med 2,1 prosent.

- Mot et mer normalt marked
- Det er hyggelig at vi får en forsiktig prisoppgang i april, men ekstra gledelig er det å konstatere at tilgangen på nye oppdrag er voksende. Ved at volumet øker beveger vi oss mot et mer normalt og velfungerende marked, sier administrerende direktør Stein Drogseth i Garanti Eiendomsmegling i en pressemelding.


Hinter om prisstigning
Landet sett under ett steg boligprisene i mars, og det er ting som tyder på at trenden fortsetter.

Mandag 3. mai presenterer eiendomsmeglerbransjen den landsomfattende bruktboligprisstatistikken for april.

- Det har lenge vært en optimisme å spore blant kjøpere og selgere i boligmarkedet. Det er ting som tyder på at vi ser utslag av dette nå, sier meglertopp Christian Vammervold Dreyer, i en pressemelding sendt ut i forkant av rapporten.

Les også:
45 mill. for Aker Brygge-luksus
Reitan selger strandvilla
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.