Petrobras planlegger å kutte 2015-investeringene med 20 prosent. Det skriver den brasilianske avisen Valor Economico, melder Bloomberg News tirsdag.

I slutten av juni godkjente Petrobras-styret selskapets forretningsplan for 2015-2019, som inkluderte planlagte investeringer i perioden på 130,3 milliarder dollar. Denne planen kuttet investeringsbudsjettet for de fem årene med 40 prosent.

Tidligere i september rapporterte utenlandske medier at budsjettet ville bli kuttet ytterligere på bakgrunn av voksende gjeldskostnader, fallende oljepriser og en svak valuta som alle bidrar til at kuttplanen må justeres.

Les også på DN:

Rec kan stenge all kapasitet ved USA-anlegg

Bank kutter 100 ansatte

- Jeg er spent fast til verdens kraftigste jagerflymotor  

Se på DNtv: Hun har aldri fått bedre service med en sur mine

Hun har aldri fått bedre service med en sur mine
It-sjef Maria Willoch pendler fra Oslo til København opp til fire ganger i uken. Hun mener det er agressive og nedlatende folk som er problemet i sikkerhetskontrollen - ikke de ansatte.
01:12
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.