Det amerikanske energidepartementets statistikkfløy, EIA, nedjusterer anslaget for LPG-produksjon (butan og propan) fra produksjon av naturgass i USA for 2016.

EIA gjentar at det venter en propan-produksjon på 1,11 millioner fat oljeekvivalenter per dag i gjennomsnitt i 2015, mens butan-produksjonen i 2015 gjentas på 0,62 millioner fat per dag, det fremgår av EIAs månedsrapport for desember, sammenlignet med rapporten måneden før.

I 2016 ventes en propan-produksjon på 1,14 millioner fat oljeekvivalenter per dag i gjennomsnitt, som er nedjustert fra 1,18 millioner fat i forrige rapport.

I 2016 ventes en butan-produksjon på 0,63 millioner fat oljeekvivalenter per dag i gjennomsnitt, som er nedjustert fra 0,65 millioner fat forrige rapport.

I 2017 ventes det en propan-produksjon på 1,19 millioner fat oljeekvivalenter per dag i gjennomsnitt, mens butanproduksjonen ventes til 0,67 millioner fat per dag.

Les også: - Det er bare galt

Advarer mot Kina-pessimister  

– Perfect match for oss dnPlus

 

Se også på DNtv: - De gode tidene er over for Norge. De er borte.

 

- De gode tidene er over for Norge. De er borte.
Men dette mener hedgefondforvalter Hugh Henry kommer til å redde oss.
01:01
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.