Gjennom holdingselskapet Vami eier Midelfart Capital aksjeposter i to frisørkjeder, halvparten av et selskap som selger hårpleieprodukter og hudpleiesatsningen Face It.

Fjoråret ble svakt med fall i omsetningen og et tap før skatt på 16 millioner kroner. Vami har ifølge årsberetningen «fokus på investeringer innen profesjonell skjønnhet».

«Det negative årsresultatet i både selskap og konsern preges av nedskrivningene av investeringene i Tendenz Hårpleie og Adam og Eva Gruppen samt rentekostnader», skriver styret i årsberetningen.

Både Adam og Eva Gruppen, hvor Vami eier 50,1 prosent av aksjene, og datterselskapet Face It gikk med små underskudd ifjor.

- Vi har ingen ytterligere kommentarer utover det som står i årsberetningen, sier styreleder Ole Christian Vale i Vami.

Midelfart Capital sitter på halvparten av aksjene i Vami, mens dagligvarekjeden Norgesgruppen, som eier Meny og Kiwi, og oppkjøpsfondet FSN Capital kontrollerer den andre halvdelen.

Vami hadde en negativt egenkapital ved inngangen til 2015 på hele 91 millioner kroner, men eierne har ifølge regnskapet ytt selskapet ansvarlige lån som står tilbake for den eksterne gjelden.

 

Les også: Dumper Røkke-selskap

- Nå haster det virkelig med en avklaring  

Se DNtv: Norges største pappvintest

Norges største pappvintest
DNs vinjournalister har testet 263 pappviner fra Vinmonopolet. Her forteller de om sine favoritter.
02:51
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.