Narvesen-kiosker i Oslo sentrum fikk onsdag morgen mange henvendelser fra kunder som ønsket å få kjøpt Charlie Hebdo.

– Jeg vil gjerne gjøre meg opp min egen oppfatning av det, litt mer enn faksimilene, og samtidig markere støtte, ved å kjøpe det, til at de uansett om det måtte falle i min smak eller ikke, har rett til å utgi det, sier Pål Knudsen til NTB.

Han besøkte Narvesen på Continental onsdag morgen for å se etter satiremagasinet, men uten hell.

Ubekreftet

Reitan Convenience, som driver Narvesen-kjeden, kan fortsatt ikke bekrefte at satiremagasinet kommer for salg her i landet. NRK melder imidlertid at 200 eksemplarer skal være på vei til Norge, og kiosker som P4 har vært i kontakt med, opplyser at magasinet skal komme for salg i Norge på torsdag.

Interessen er stor for magasinet også i andre land, og det er meningen at det skal oversettes til flere språk. Opplaget er anslått til 3 millioner eksemplarer.

Les også:
Asia i dag: Kinesere parkerer Tesla – salget stuper
USA i dag: Tesla spår svakere salg
- Dette vil få Norges Bank til å følge opp med et nytt rentekutt  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.