Auf-leder Astrid Hoems angrep på Trond Giske fikk NRKDebatten til å dirre. I ukens utgave av Den politiske situasjonen, setter DNs politiske reporter Marie Melgård Giske-gnagsåret inn i en historisk sammenheng. Hun har nemlig fulgt dramaet internt i Arbeiderpartiet på nært hold i en årrekke.

Og Lakseskatt-dramaet fortsetter med full styrke. Her står skrivebordsteorier mot distrikts-ran, rikinger mot vanlige folk, by mot land og Senterpartiet i opposisjon mot Senterpartiet i regjering.

DNs økonomikommentator Bård Bjerkholt er på besøk i studio. Grunnrenteskatt er godt begrunnet, og støttes fullt ut av Den politiske situasjonen. Likevel er det lett å forstå at regjeringens rekkefølge på tingene har satt sinnene i kok langs kysten.

Hør den nyeste episoden av Den politiske situasjonen her:

eller hvor som helst der du foretrekker å lytte til podkast!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.