Dof-selskapet of Subsea har vunnet kontrakter for inspeksjons-, vedlikeholds- og reparasjonstjenester/arbeid offshore i Asia og i Nordsjøen, opplyses det i en melding mandag.

Kontraktene har en samlet verdi på 200 millioner kroner, opplyser selskapet.

I Asia-regionen har selskapet blitt tildelt en IMR-kontrakt av OMV New Zealand. Arbeidet innebærer inspeksjon, vedlikehold og oppgradering av åtte forankringsliner. Prosjektet vil bli utført i første halvdel av 2016, og skipet som vil bli benyttet heter Skandi Hercules.

I Nordsjøen har Dof Subsea blitt tildelt en kontrakt av Eni for støttetjenester knyttet til igangsettelse av Goliat FPSO, samt en kontrakt tildelt av BW Offshore for installasjon av forankringssystemer for en FPSO på britisk sokkel. Arbeidet vil sikre utnyttelse av prosjektflåten i første halvår av 2016, heter det.

- Jeg er fornøyd med kontraktstildelingene som bidrar til å sikre utnyttelse av organisasjonen og prosjektflåten, sier administrerende direktør Mons S. Aase i Dof Subsea i børsmeldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Tar inn Norwegian

Får kontroll over 80 prosent av Hemnet

Avviser Røkke-klage på Johan Sverdrup

Se DNTV: Se Støres advarsel til Listhaug og Frp

Se Støres advarsel til Listhaug og Frp
– Frp er gitt ansvar for både innvandring og integrering. Dermed påligger det Sylvi Listhaug et ansvar for å være en samlende statsråd. Frp kan ikke fortsette med dobbel språkføring, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre.
01:52
Publisert: