Dubai skal bygge verdens største innendørs alpinanlegg, med en over 1,2 kilometer lang bakke. De vil med det slå sin egen rekord.

Verdens største innendørs alpinanlegg ble bygget i 2005 inne i det gigantiske kjøpesenteret Mall of the Emirates. Ifølge Guinness rekordbok er alpinbakken 400 meter lang.

Tirsdag kunngjorde Dubai at de skal bygge et nytt alpinanlegg, tre ganger så stort og langt som det forrige. Anlegget skal bli en del av større anlegg som også skal romme verdens høyeste boligbygg, en 420 meter høy fontene, et gigantisk kjøpesenter, et 350-roms hotell og en stor båthavn, sier regjeringen i en uttalelse.

Kostnadene følger størrelsen på anlegget og er anslått til å bli 25 milliarder dirhams, noe som tilsvarer cirka 56 milliarder kroner.

 

Les også: Boligbyggerne: Dette er «landets 10 verste boligkommuner»

Sterke protester mot SD-reklame i Stockholm

- Vi er inne i den verste stormen

 

Se også:

Se boligmarkedets minste leilighet:

Se boligmarkedets minste leilighet
Bli med inn i leiligheten på kun 14 kvadratmeter i Nydalen.
00:43
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.