Familien Røkke/Eidsvig har støvsugd Konglungen for hus og tomter de siste årene. Tidligere i år ble det kjent at Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig flytter fra hverandre, men de skal fortsatt være naboer. Røkke skal bo i det store huset, mens Eidsvig skal bo i et av husene som er mindre.

Nå har Eidsvig kjøpt enda et hus på Konglungen. Hun har betalt 15,5 millioner kroner for boligen som ligger på andre siden av halvøya i Gamle Konglungvei, ifølge eiendomsregisteret.

Dette eiendomskjøpet har ingenting med den byttehandelen hun og Røkke gjorde i forbindelse med at de flyttet fra hverandre.

Da tok Røkke over eiendommene de tidligere hadde eid 50/50, minus ett av husene som Eidsvig ble eneeier av. I tillegg kjøpte Røkke ut Eidsvig fra investeringsselskapet The Resource Group (TRG) for anslagsvis 425 millioner kroner. Eidsvig eide to prosent av TRG, som eide to tredjedeler av børsnoterte Aker. Aker er største eier i en rekke store børsnoterte selskaper, som Aker BP, Aker Solutions, Kværner og Ocean Yield.

Pressetalsmann Rolf Nereng har ingen kommentar til huskjøpet. (Vilkår)

Meretes Utvalgte: Nytt røverkjøp fra Contino
Perfekt til lam, er kun 480 flasker tilgjengelig. Først til mølla.....
01:13
Publisert: