Pumpearving Louise Mohn (41) selger sin tidligere enebolig i Arnebråtveien i Holmenkollen, Oslo til en prisantydning på 25 millioner kroner, ifølge en salgsannonse som ble lagt ut onsdag.

Meglerhuset Eklund Oslo New York (Eony) forestår salget av boligen som er på omlag 500 kvadratmeter og har en tomt på to mål på Oslos beste vestkant.

En ordknapp eiendomsmegler Christine Røthe i Eony bekrefter overfor DN at eiendommen er ny på markedet i dag, og at interessenter allerede har meldt seg.

Trond Mohn (rødt slips) og datteren Louise Mohn, her i forbindelse med en julemiddag på Theatercafeen, Oslo. Foto: Klaudia Lech
Trond Mohn (rødt slips) og datteren Louise Mohn, her i forbindelse med en julemiddag på Theatercafeen, Oslo. Foto: Klaudia Lech (Foto: Dagens Næringsliv)

Eiendommen i Arnebråtsveien 19E ble bygget i 1965 og er senere betydelig oppusset, sist i 2012. Boligen har 6 soverom, 4 bad, 4 stuer og et stort treningsstudio, ifølge annonsen. Standarden beskrives som høy, med blant annet stort kjøkken fra den tyske luksusleverandøren Poggenpohl.

Boligen er tegnet av arktitekt Jan Inge Hovig, som også står bak Ishavskatedralen i Tromsø, fremgår det.

Mohn er datter av Bergen-pumpemilliardær Trond Mohn og gift med mentaltrener Erik Bertrand Larssen. Paret kjøpte i august ifjor en ny eiendom litt lenger opp i Holmenkollåsen for 75 millioner kroner, som var årets dyreste boligkjøp på tidspunktet.

Les også: Kjøper Kollen-luksus for 75 millioner

Eneboligen på drøye 1000 kvadratmeter ble omsatt utenom markedet gjennom samme firma som forestår dagens salg.

Les også:
Nå kutter også National Oilwell Varco
XXL-topp god for en kvart milliard  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.