Vigeland tapte saken fullstendig i Borgarting lagmannsrett i juni. Dommen gjaldt ikke straffesaken, men spørsmålet om bruksrett til eiendommen striden dreier seg om, skriver Budstikka.

To av naboene fikk både i tingretten og lagmannsretten medhold i at de har bruksrett til arealene til sine eiendommer, som delvis går over eiendommen Vigeland kjøpte i 2007.

– Resultatet i Høyesterett var som ventet. Nå kan straffesaken mot Vigeland gå sin gang, sier prosessfullmektig for naboene. For mine klienter betyr det at de endelig får avgjort erstatningsspørsmålet, for de store skadene som ble gjort. Og de får også satt et endelig punktum for denne saken, sier prosessfullmektig for naboene Sverre Olav Skogrand, til Budstikka.

Vigeland er tiltalt for grovt skadeverk mot naboens uthus, og straffesaken skulle opp for retten i februar, men saken ble trukket fram til den sivilrettslige saken var avgjort.

Det var i april 2014 at Arne Vigeland sørget for å få kappet naboens uthus. Vigeland mente uthuset sto delvis på hans eiendom. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Sjekk skattelisten der du bor

Følg markedet med DN Investor

Les også:

Pr-topp tjente 5,5 millioner mer enn sjefen

Fersking på skattetoppen

Anbefalt av DNTV:

Johaug: -Jeg er helt knust, vanvittig fortvila og jeg er forbanna.
Therese Johaug forteller hvordan hun har havnet i den vanskelige situasjonen
02:09
Publisert:

Prat påvirker ofte markedet
Signaler om produksjonskutt gir store prisutslag på oljeprisen. DNs kommentator Bård Bjerkholt om presidentvalget og andre drivere i markedet.
02:21
Publisert: