Magnus Reitan (41) la ut fritidsleiligheten sin på Norefjell for rekordhøye 25 millioner kroner for vel et år siden.

Magnus Reitan.
Magnus Reitan. (Foto: Alley, Ned/NTB Scanpix)

– Det er det dyreste jeg har solgt noen gang der oppe, sa eiendomsmegler Morten Høegh i Sem & Johnsen som er ansvarlig for salget av den over 300 kvadratmeter store toppleiligheten i fritidskomplekset på Norefjell.

Men solgt ble den ikke, og for et knapt år siden ble prisen på leiligheten kuttet med to millioner kroner til 23 millioner kroner. Fremdeles uten å få napp.

Under 20 millioner

Reitan kutter nå prisen for andre gang, denne gangen med over tre millioner kroner, og leiligheten er nå lagt ut til salg med en prisantydning på 19,975 millioner kroner.

Megler er fortsatt Morten Høegh i Sem & Johnsen. I sist runde understreket han at slike leiligheter i denne prisklassen er vanskelig å selge fordi kundegrunnlaget som har råd til dette er meget begrenset. Ved å legge den ut for salg får man loddet stemningen i markedet.

Reitans leilighet ligger midt i Norefjell Alpinanlegg og går over to plan. Ifølge prospektet er «alt av ypperste kvalitet når det kommer til løsninger og materialvalg».

Den nye eieren vil for øvrig bli en del av et svært eksklusivt nabolag. Trygve Hegnar, Celina Midelfart, Hermine Midelfart, Gunnar Fredrik Selvaag, Christian Ringnes og Øystein Stray Spetalen er blant dem som har fritidseiendom på Norefjell.(Vilkår)

Dette gjør DNB-forvalteren når markedet faller
Fondet var klar til å kjøpe da det smalt.
02:23
Publisert: