Seefood tv har levert underholdning som «Parterapi» og «Playa del Kongsvik, samt titler med to av tre eiere på plakaten: «Huskestue», som Kristian Ødegård lager med Dag Otto Lauritzen, og Espen Eckbos «Det kunne vært verre».

Slikt blir det penger av.

DN har vært i kontakt med Eckbo, som ikke ønsker å kommentere resultatet.

Overskudd før skatt: 14,6 mill.

Regnskapene for Seefood tv i 2019 viser at de to kompanjongene, sammen med medeier Aleksander Herresthal, regissør og produsent, dro inn 102 millioner kroner på norske tv-seere.

Det var en økning på 26 millioner kroner fra året før. Etter at regningene var betalt, satt de tre igjen med et overskudd på 14,6 millioner kroner før skatt.

Usikkert hva som skjer

I 2020 var det planlagt en rekke forestillinger, produsert av Seefood Scene, som i perioder har vært uten aktivitet. I 2019 hadde de derimot driftsinntekter på 8,5 millioner, og et resultat før skatt på 1,6 millioner kroner.

Koronautbruddet vil imidlertid trolig legge noe demper på planlagte aktiviteter fremover i 2020, noe som omtales i årsberetningen.

– Selskapet har planlagt en rekke forestillinger høsten 2020. På grunn av utbruddet av Covid-19 er det knyttet usikkerhet til gjennomføringen av disse. Selskapet har tatt nødvendige grep for å håndtere utfordringer som kan oppstå, og det er ikke knyttet usikkerhet til videre drift, står det i årsberetningen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.