I Dagens Næringsliv jobber vi hver dag for å gjøre leserne klokere og næringslivet bedre. I et uoversiktlig digitalt nyhetsbilde gir vi deg journalistikk som teller. Vår nye forside har fått enda tydeligere prioriteringer, slik at du raskere skal få med deg de viktigste nyhetene innen økonomi og samfunn.

På den nye forsiden har vi gjort det enklere å få en oversikt over dagens viktigste nyheter og historier. Seksjoneringer og visuelle inndelinger gjør det lettere for deg å navigere rundt på siden, slik at du finner det innholdet du er mest interessert i – alt fra de siste nyhetene til innsiktsfulle kommentarer og de beste leseopplevelsene. På DN.no får du nå:

  • Rask tilgang på aksjekurser og annen børsinformasjon under logoen vår
  • Oversikt over de siste nyhetene på toppen av forsiden
  • De største, viktigste og mest engasjerende sakene i den øverste delen av siden
  • Når du skroller nedover, finner du flere kommentarer, D2, Magasinet, Smak og annet innhold på egne områder
  • Anbefalinger spesielt tilpasset deg er samlet i spesialfelt
  • Nye og brukervennlige menyer som hjelper deg med å finne godt innhold og nyttige tjenester

Den nye forsiden er utviklet i samarbeid med våre trofaste og engasjerte lesere gjennom intervjuer og brukertester. Deretter har vi forsøkt å utvikle den best mulige forsiden for DNs lesere.

Vi ønsker fortsatt tilbakemeldinger fra dere, så fortell gjerne hva dere synes på forslag@dn.no!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.