Euroteam er under massivt press fra både norske og britiske myndigheter som følge av den olympiske billettskandalen. Euroteam er blant annet trukket inn for en domstol i London som i forrige uke stengte alle selskapets nettsider.

Denne uken ble Euroteams kontorlokaler i Parkveien 25 i Oslo brått stengt. Nå har selskapet i stedet leid seg inn i et kontorfellesskap på Fornebu, skriver Dagens Næringsliv.

– Selskapet har flyttet ut etter press fra gårdeier. Gårdeieren ville ikke forlenge husleiekontrakten. Selskapet skylder noe husleie, men huseieren har sikret seg med depositum., sier advokat Botolf Botolfsen jr, som er forretningsfører for gårdeier Cochs Pensjonat AS, til DN.

Talsmann Alex Sola i Euroteam bekrefter at de måtte ut.

– Han var ikke interessert i å ha Euroteam som leietager med all den negative oppmerksomheten som har vært i det siste. Jeg må si jeg har en viss forståelse for det. Hadde det stått om to måneders husleie, ville vi jo bare betalt ham det, sier Alex Sola til DN.

Risikerer kø
Euroteams nye adresse er på Fornebu, og alle kunder blir bedt om å rette sine refusjonssøknader dit. Men billettkjøperne risikerer der å havne i en allerede voksen kø av kreditorer.

Totalt er det registrert over 30 betalingsanmerkninger på selskapet. Kravene kommer fra blant annet billeasing, bompasseringer, advokattjenester og banker.

En av dem som venter på penger er Sigurd Rolv Bjørhovde (60) fra Harstad, som selv har drevet billettformidling i flere år, men vil nå trekke seg ut.

– Billettformidling kan være ren gambling. Dette er en bransje med mye svindel og bedrag, sier han til DN.

Les også: - Vi er rundlurt av Euroteam

50 mill. for 20.000 OL-billetter sporløst borte
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.