Arkitekt Finn Sandmæl dumper prisen på sitt hyttepalass i Oppdal med 25 prosent, eller fem millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.

Sandmæl har forsøkt å kvitte seg med sitt hyttepalass i over et halvt år.

Les også: Pantsatt til over pipa

 

Utsikt til Røkke
For 15 millioner kan man nå få utsikt over både Oppdal og Kjell Inge Røkkes gigantiske hyttetun, som ligger like nedenfor.

- Det er jo et spørsmål om pris. Jeg har inntrykk av at det er mange som er interesserte, men vi har satt ned prisen, ja, sier Finn Sandmæl, som for tiden er på Kanariøyene og jobber med et eiendomsprosjekt der.

-Overraskende mange
Administrerende direktør i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge, Kjetil Reinsberg, mener det skal være gode sjanser for at hytten nå blir solgt.

- Det er overraskende mange som har vært på visning. La oss si et titall personer, og det er flere som nå går å tenker på å legge inn et bud, sier Reinsberg til DN.

-Skulle betales med noen damer
Hytten til Sandmæl er bygd i 1991 og er på rundt 200 kvaderatmeter. Det eneste budet Sandmæl har fått hittil er på åtte millioner kroner, noe som ble avslått.

- Jeg fikk akkurat et muntlig bud på 13 millioner kroner, der resten skulle betales med noen damer og slikt, sier Sandmæl på telefon fra Canariøyene.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.