I siste nummer av shippingavisen Tradewinds skriver Fredriksen-Gruppen at de leter etter «kommersielt fokuserte folk av høyeste kaliber, som under Johns ledelse kan optimalisere verdien av våre investeringer, og være med å bygge en business tuftet på hans opprinnelige lidenskap».

- Vi brukte tid på å utforme den annonsen, så vi skulle treffe de menneskene vi søker etter, sier Harald Thorstein i Fredriksen-Gruppen til Finansavisen.

God hjerne
Ifølge annonsen må du, dersom du skal ha sjanse på å lande jobben ha god hjernekapasitet med en evne til å forenkle og finne kjernen i vanskelige situasjoner. Du må også ha ti års arbeidserf#229, om du skal søke noen av seniorstillingene selskapet lyser etter, skriver Finansavisen.

Ifølge Kapital er Kyprosbaserte John Fredriksen Norges desidert rikeste mann med en formue på omlag 90 milliarder kroner. Og selskapet hans har kontorer i London, Dubai, Houston, Oslo, Rio, Singapore, Bermuda og Kypros.

Ombygging
- Vi står midt oppi en ombygging av Frontline 2012, og trenger folk som kan være med å løfte det videre. Det krever at vi gjør en ordentlig jobb for å løfte frem potensialet, sier Thorstein til Finansavisen.

Han understreker videre at det er stor interesse for hva selskapet jobber med, og de forventer et godt antall søkere til stillingene.

Les også:
Tror Fredriksen ønsker kontroll
Slik kunne John Fredriksen tjent enda mer
- Vi skjuler mer enn Sverige og Danmark (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.