Hytta i Lunnstadlia på Hafjell ble lagt ut på markedet i 2011. Den gang var prisen 19,9 millioner kroner, og taksten satt til 20 millioner kroner.

Flere priskutt senere overtok Tore Rugsveen ved DNB Eiendom Lillehammer salget av den 208 kvadratmeter store hytta, som ligger flott til med gode skimuligheter øverst i Hafjell.

Etter et år med en pris på 11,9 millioner kroner, ble prisantydningen før påsken kuttet med ytterligere en million til 10,9 millioner kroner før påsken.

Etter en knallpåske i fjellet er hytta nå solgt.

Tore Rugsveen.
Tore Rugsveen.
 

Solgt rundt prisantydning

- Jeg kan bekrefte at hytta solgt for en pris like under prisantydning, men i samråd med selger ønsker vi å ikke å kommentere salget utover det, sier Rugsveen til DN.no.

Hytta som ble bygget i 2005 har blant annet fem soverom, badstue to terrasser og dobbeltgarasje.

- Markedet på tur opp

- Påsken var god - det trekker alle kjøpegrupper til fjellet. Kanskje markedet i Norge er på tur opp, også for de rike, sier Rugsveen.

I løpet av påsken har han også solgt en leilighet på Ilsetra til 6,5 millioner kroner og en festetomt på Hafjell til 5,75 millioner kroner.

- Det er kjøpere også i markedet der det er noe penger. Med riktige priser blir det salg, sier Rugsveen

Nabohytta, som var eid av tidligere megler Bjørn Sellæg, gikk på tvangssalg i november 2012 for 13,5 millioner kroner. Denne hytta er langt større med sine 343 kvadratmeter og kunne by på både basseng og egen spa-avdeling.

Siste prisstatistikk for fritidsboliger på fjellet viste et fall på 0,7 prosent siste år, og at hytter på fjellet i snitt ble solgt fire prosent under prisantydning det siste året, viste en rapport som Eiendom Norge (tidligere EFF) la frem i slutten av februar.

Les også:
Hyttepalass til halv pris
- Lover bra for salg av fritidsboliger denne våren og sommeren  

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.