Siden har en restaurant på Frogner og Skøyen kommet til. Bak kjeden står eks-høydehoppertrioen Steinar Hoen, Håkon Särnblom og Hanne Haugland samt Kristine Borge.

Sistnevnte serverte DN assorterte sushi, med laks, kveite og kamskjell og lakserogn samt maki-ruller, i tillegg til en grønn te som var nær ved å sette fotografen ut av spill, på sushibaren som holder til i et knøttlite hvitmalt lokale i en bakgate på Majorstuen.

En svipp innom for en rask lunsj kan anbefales, som et sunt alternativ til «junkfood». Etter å ha åpnet tre restauranter, er det foreløpig ingen planer om flere, ifølge Borge. Hun sier eierne ikke ønsker å gape over for mye – eller legge listen for høyt.

Presentasjon 15. oktober

Fylker:
Oppland 15. okt.
Akershus 16. okt.
Troms 18. okt.
Finnmark 19. okt.
Møre og Romsdal 20. okt.
Østfold 21. okt.
Nordland 22. okt.
Buskerud 25. okt.
Rogaland 26. okt.
Hedmark 27. okt.
Sør-Trøndelag 28. okt.

Bransjer:
Reiseliv 20. okt.
Arkitekter 23. okt.
Spisesteder 29. okt.