House of sushi-restaurantkjeden åpnet sine første takeaway og sushibar på Majorstuen i Oslo i 1999.
Publisert:
Oppdatert:
Dagens Næringsliv
Siden har en restaurant på Frogner og Skøyen kommet til. Bak kjeden står eks-høydehoppertrioen Steinar Hoen, Håkon Särnblom og Hanne Haugland samt Kristine Borge.
Sistnevnte serverte DN assorterte sushi, med laks, kveite og kamskjell og lakserogn samt maki-ruller, i tillegg til en grønn te som var nær ved å sette fotografen ut av spill, på sushibaren som holder til i et knøttlite hvitmalt lokale i en bakgate på Majorstuen.
En svipp innom for en rask lunsj kan anbefales, som et sunt alternativ til «junkfood». Etter å ha åpnet tre restauranter, er det foreløpig ingen planer om flere, ifølge Borge. Hun sier eierne ikke ønsker å gape over for mye – eller legge listen for høyt.