Ekteparet Marilene og Geir Pettersborg orker ikke lenger å drive eiendomsutvikling i Natal i Brasil, skriver Dagens Næringsliv.

-Tror jeg må selge

-Jeg har tre eiendomsprosjekter på gang, jeg tror jeg må selge dem, sier Geir Pettersborg til DN. Ekteparet har drevet med eiendomsutvikling i Natal siden 1999.

Han tror mange vil tape store summer på fritidseiendom i brasil.

Ekteparet ble sist onsdag selv en del av hvitvaskingssaken Operasjon Paradis. Politiagenter tok seg inn på Pettersborgs kontor og tok beslag i hans bærbare pc og konas harddisk. I tillegg tok politiet med seg familiens bil.

Politiet har ifølge DN nå langt på vei sjekket familien Pettersborg ut av hvitvaskingssaken.

"Drikker og bråker"

Familien Pettersborg sier nordmenns anseelse i Natal har vært nedadgående i lang tid.

Les også: "Mafia noreguese"


-Det har sjelfen blitt noe nært forhold mellom nordmenn og brasilianere. De drar rett på stranden, drikker, bråker i leiligheter og turer med lokale damer. De lærer seg ikke språket og er ikke interiessert i kulturen. De har penger og tror de kan gjøre alt mulig. Brasilianere som ser slikt tror alle nordmenn er like, sier Marilene Pettersborg, som selv er brasiliansk.
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.