BETALTE 102.000, SOLGTE FOR 42 MILLIONER
De norske investorene kjøpte Global Geo Services for bare 102.000 kroner. Nå har de solgt seismikkdata for 42 millioner kroner til én kunde, og det kan bli mer. (DN side 4-5)

SUKKERSMELL FOR COCA-COLA
Coca-Cola pustes nå i nakken av den sukkerfrie konkurrenten Pepsi Max. To år på rad har Cola-gigantens norske selskap opplevd tap i omsetningen. (DN side 9).

EKSPERT PÅ SNUOPERASJONER
Pål Heldrup Rasmussen går fra klesimperiet Voice til Gresvig. Han har som jobb å gjøre sportskjeden konkurransedyktig overfor XXL. -XXL er et fenomen som på kort tid har fått 25 prosents markedsandel, men vi skal ikke glemme at summen av markedsandeler er 100. Jeg er sikker på at det til slutt ikke bare vil være én aktør, sier Rasmussen. (DN side 12-13).

REDERNE ER DESPERATE
Pengene renner ut og flere vil miste jobben. Det advarer administrerende direktør Sturla Henriksen i Norges Rederiforbund. Han er redd 2016 blir enda vanskeligere. (Klassekampen side 6-7)

Les også:
- Dette ser ikke spesielt bra ut
NHH-professor: - Nordmenn bør tenke seg bedre om
Etter den søte kløe  
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.