Restauranteiere går mot strømmen: – Vi kan ikke la pandemien stoppe oss

Mens store deler av restaurantnæringen kjemper om å overleve og har stengt dørene, gjenåpner en restaurant i Oslo. – Pandemikrisen var kanskje noe vi trengte, sier gründer.

Publisert: Oppdatert:

– Vi skal tilby nordisk-asiatisk mat med råvarer fra Norger til under 200 kroner, med retter fra ris til lokal bygg-gryn og nudler, sier medgründer og markedsansvarlig André Evju (til venstre)  i Tunco. Han forbereder seg til gjenåpning av restauranten ved St. Hanshaugen i Oslo sammen med Decio Silva og Nam Mai (til høyre).
– Vi skal tilby nordisk-asiatisk mat med råvarer fra Norger til under 200 kroner, med retter fra ris til lokal bygg-gryn og nudler, sier medgründer og markedsansvarlig André Evju (til venstre) i Tunco. Han forbereder seg til gjenåpning av restauranten ved St. Hanshaugen i Oslo sammen med Decio Silva og Nam Mai (til høyre). (Foto: Javad Parsa)