02.02.2023 Toppkokker er gått lei av jåleri. Nå skal det avanserte være enkelt Rustikk kosemat har inntatt toneangivende restauranter.
20.01.2023 Matsirkel med utsikt Takrestauranten Tak hviler som en glorie over hotellet Sommerro, og har en magisk tiltrekningskraft på gjester med makt og ønske om utsyn i livet.
13.01.2023 Måtte fine dining aldri dø Det finnes de som mener såkalt fine dining er i trøbbel. Ganen og hjertet er ikke enig, etter et besøk på Kontrast.
09.01.2023 Noma stenger – Det er ikke bærekraftig, sier stjernekokken René Redzepi til The New York Times. I slutten av 2024 legger han ned verdens mest toneangivende restaurant de siste 20 årene.
05.01.2023 Torgrim Eggen går brun løype i jakten på Københavns sjel Her er hans guide til de beste brune utestedene i København.
25.11.2022 Bent Stiansen Vi kan ikke akseptere at overarbeid og utskjelling er veien til Michelin-stjerner Hotell- og restaurantbransjen spiser kokker og servitører til frokost, lunsj og middag. Nå må vi snakke om bærekraft med tanke på de ansatte.
11.11.2022 Savage: En av Oslos beste gourmetdealer Restaurant Savage har høye ambisjoner. Og gjør det absolutt beste ut av både ålefett, blekksprut og pinnsvinsopp.
20.10.2022 Denne kokeboken ligner ikke noen andre du har sett Her har man restaurantkjøkkenet i 360 grader, uten en kokk som skriker i øret på en.
20.10.2022 Før korona og QR-koder kunne restaurantmenyer være kunstverk Ny bok viser det beste av europeisk menydesign fra år 1800 til år 2000.
14.10.2022 I Kina spiser de furu Når Yunnan-provinsen og Hordaland møtes, blir det tidsriktig. Banzha er Bergens nye obligatoriske stopp.
07.10.2022 Restaurant Hyde: Røff matglede Noen liker staffasje og glitter. Andre koser seg mest i mer nedpå omgivelser. Restaurant Hyde er for dem.
23.09.2022 Parisisk sjarm og et skattkammer av et vinkart i en av Bisletts sidegater Det er trangt på Pontus Dahlströms bistro Kolonialen. Men gud bedre, så trivelig.
09.09.2022 Restaurant Söl: Naturlig rogalending En enkel liten siddis med noen klisjeer på lager, har sjarm nok til å imponere store amerikanske penger.
19.08.2022 Vintage Kitchen: Stedet for dem som irriterer seg over små porsjoner på fine restauranter For småspiste er et par forretter mer enn nok.
12.08.2022 Restaurant Sawan: Et lekkert, panasiatisk samlebånd God mat og lekre omgivelser klarer ikke helt dekke over samlebåndsfølelsen på Sawan.
11.08.2022 Rune Rake (60) bruker alt han tjener på mat og vin. Vi ble med på hans 92. besøk på Maaemo.
21.07.2022 Hvordan komme seg til Syden? Vi tok restaurantvogn gjennom Europa Flyverdenen er i kaos. Med tog kan man fremdeles spise og drikke seg gjennom Europa – og lande i Syden.
25.11.2022 Vi kan ikke akseptere at overarbeid og utskjelling er veien til Michelin-stjerner Bent Stiansen Innlegg
23.09.2022 Parisisk sjarm og et skattkammer av et vinkart i en av Bisletts sidegater Restaurantguiden
19.08.2022 Vintage Kitchen: Stedet for dem som irriterer seg over små porsjoner på fine restauranter Restaurantguiden