10.10.2024 Åpner norsk kaffebar i Seoul: – En helt vanvittig interesse Fuglen har gjort storsuksess i Japan. Nå flyr den til Sør-Korea.
27.09.2024 Kreativ middelhavsmat i Kvadraturen Prinsen er en smakssikker nykommer. Restauranten må bare få litt bedre orden på servicen.
12.07.2024 Kan man egentlig be om mer på en uteservering? Varm mat, lavt priset champagne, god service og en plass i solen. Ling Ling er et godt valg på Aker Brygge.
08.06.2024 – Fan, ikke igjen Stjernekokk Bjørn Svensson åpner ny restaurant. – Jeg fatter ikke hvorfor jeg utsetter meg for dette igjen. Dette er et sånt hat-kjærlighet-forhold.
31.05.2024 Stjernedrysset i oljebyen Mandag drysset Michelin-guiden stjerner over Stavanger. Nå forteller frontfigurene, Torill og Sven Erik Renaa, om prestasjonspresset, frykten for å miste den kreative kraften og årelangt slit.
27.05.2024 Re-Naa blir Norges andre trestjerners restaurant – Dere kan åpne hvilken champagne dere vil, sa Sven Erik Renaa til teamet hjemme da restaurant Re-Naa ble Norges andre restaurant noensinne til å få tre stjerner i Michelinguiden. Totalt fikk Norge fem nye stjerner.
25.05.2024 Her er kokkenes Michelin-favoritter Mandag kveld deler Michelin-guiden ut stjerner til restauranter i Norden. Vestlandsrestaurantene Hermetikken i Stavanger og Iris i Hardangerfjorden er hete kandidater til stjerneopprykk.
16.05.2024 En fest for hele sanseapparatet Mikael Svensson har gitt sin stjernerestaurant en helt egen identitet – av eldgammel japansk fermenteringskunst.
22.01.2024 Erlend Eide Bø Én restaurant kommer sjelden alene «Tetthetsbonus» i restaurantbransjen skaper restaurantklynger i noen nabolag, viser en ny studie fra Milano.
13.01.2024 Finanselitens favorittrestaurant flytter fra Oslo til Zürich Alex Sushi flytter til Zürich i vinterferien. Norske skatteflyktninger gleder seg.
05.01.2024 Brasserimat i stjerneskinn Det skinner av maten på Mikael Svenssons brasseri. Gå dit når budsjettet ikke rekker til stjerner.
31.12.2023 Kutter forbruket: – Vi har aldri hatt så mange som har drukket vann hos oss Restauranteier Nevzat Arikan er ikke alene om å servere mindre vin og brennevin til gjestene i høst.
22.12.2023 Renskåret luksus, men uten følelsen av total og uovertruffen triumf Oslos siste stjerne på Michelin-himmelen er lavmælt, karakterfast og dyr.
17.12.2023 Credo flytter til Nasjonalbiblioteket Michelin-restauranten flytter fra Trondheim til Oslo.
15.12.2023 Lave skuldre – høyt nivå på teknikk og råvarer Fyr Bistronomi tryller med både krepsedyr og knudrete knollvekster.
08.12.2023 Fritidsklubb – med god mat Nabolagsstedet 200 er litt som en fritidsklubb for voksne – med god mat for de som blir sultne.