Da Telenor gikk på børs i desember 2000 var introduksjonskursen 42 kroner. Siden har aksjen både vært langt nede og over 120 kroner per aksje. Aksjen har i likhet med resten av markedet, blitt dratt ned av den globale finanskrisen.

Og etter dagens nyhet om at Telenor investerer i India er den siste gevinsten borte for aksjonærer som har fulgt selskapet helt fra starten.

Les om dagens Telenor-nyheter:
Dette kjøper Telenor
Telenor med milliardkjøp
Telenor-tallene blekner

Brutale tap
Telenor er i dag børsens desiderte taper, med et verdifall på nesten 16 prosent i skrivende stund. Aksjekursen er nå nede i 37,8 kroner. Dermed sitter aksjonærene kun igjen med tidligere utbytter, minus fallet fra 42 til 37,8 kroner.

Fallet er brutalt. Bare den siste uken er aksjen ned 30 prosent, mens kursfallet den siste måneden har vært 45 prosent. Går man tilbake til starten av året er fallet på hele 70 prosent.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.