Hellas statsminister Aleksis Tsipras mener det eneste realistiske forslaget på bordet er det greske, etter samtaler med president Jean-Claude Juncker i EU-kommisjonen, og lederen for eurogruppen, Jeroen Dijsselbloem, natt til torsdag.

Det melder Bloomberg News torsdag.

- Det realistiske forslaget på bordet er forslaget fra den greske regjeringen. Vi kan ikke gjøre de samme feilene, feilene fra tidligere, sier Tsipras.

På spørsmål om Hellas vil klare å betale Det internasjonale valutafondet på fredag, svarte Tsipras at dere trenger ikke bekymre dere.

Tsipras sa videre at de er «svært nære» å komme til enighet om mål for det primære budsjettoverskuddet.

Dijsselbloem sa etter møtet at det var «godt», at det ble brukt til å forstå hverandre bedre, og at samtalene vil fortsette om noen få dager.

Videre melder Bloomberg at det ifølge greske regjeringskilder nå er et ønske om å få til en avtale før 14. juni.

 

Les også: - Innen 45 år kjører vi alle elbil

Asia i dag: En garantert måte å tjene penger på

Shipping-fest i hovedstaden: - Vi gleder oss

Seks råd mot farlig raske bolighandler(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.