Flere ansatte med høye stillinger i JPMorgan vil trekke seg etter avsløringen finansgigantens milliardtap, ifølge amerikanske medier.

En av dem som må gå, er finansdirektør Ina Drew, skriver avisa New York Times. Drew har jobbet for banken i tre tiår og skal ha tilbudt seg å si opp helt siden omfanget av tapene ble kjent i slutten av april.

Ifølge Wall Street Journal vil også Achilles Macris, som ledet kontoret i London hvor de skjebnesvangre handlene ble gjort, forlate selskapet i løpet av en ukes tid.

I tillegg spekuleres det på om traderne Javier Martin-Artajo og Bruno Michel Iksil vil måtte gå. Sistnevnte er kjent under kallenavnene «London-hvalen» og «Voldemort», som er navnet på den onde trollmannen i Harry Potter-bøkene.

De store tapene til JPMorgan ble offentlig kjent i forrige uke.

Så langt ser det ut til at dårlige investeringer har kostet banken rundt 2 milliarder dollar.

Les også: Kjempetap for JPMorgan

<b>JP Morgan-veddemål skaper debatt i Washington</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.