Under perfekte løpeforhold, med lett skyet vær og 13-14 grader, gikk startskuddet for årets Holmenkollstafett.

I alt 3438 lag var påmeldt årets stafett og mange bedrifter stilte med flere lag, hvorav DNB og Tine var sterkest representert med henholdsvis 45 og 50 lag. I fjor fullførte 44.160 løpere stafetten, da var det ny rekord, i år var det forventet at mellom 45 og 46.000 fullførte. Arrangøren hadde ikke tallene klare da DN snakket med leder i Tjalve Ik, Vegard Henriksen, søndag formiddag.

Rerkordmange løp alle etappene alene

Også i klassen Holmenkollen singel opp og ned var det rekordpåmelding med 152 påmeldte. Her fullførte 143 stykker den 18 kilometer lange løypen fra Bislet til Holmenkollen tur/retur. Vinner ble Stian Håkonsen for Ringerike Brann og redningsetat med tiden 1.06.39.

 

 

 

Les også:

Norseman får konkurranse

Lettere – og dyrere  

Stafettveteranens tips til Holmenkollstafetten  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.