Politiet fikk melding om brannen i Furuveien på Bekkestua klokken 2.41. Ved 6-tiden mandag morgen var brannen slukket, men brannvesenet driver etterslukking på stedet.

– Det har brent i fire busser. Trolig er samtlige totalskadde. Man fikk hindret spredning til to andre busser som sto i nærheten, sier operasjonsleder Tone Kavli hos politiet i Asker og Bærum til NTB.

Lading mulig årsak

Bussbrannen skjedde i Furuveien på Bekkestua, på et område som tilhører Nettbuss. Politiet har ikke mistanke om at brannen kan ha blitt påsatt. Derimot kan problemer med lading være en mulig årsak, ifølge Kavli.

– Det kan være en sammenheng der. Vi har krimteknikere som skal på åstedsbefaring mandag, sier hun.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.


Les også: Statens Havarikommisjon avslutter Tesla-gransking

 
– Vanskeligere å slukke branner i elbiler

Undersøker Tesla