Dagens Næringsliv er på krigsstien, og gjør mye utav at noen obligasjonseiere og kreditorer har mistet tålmodigheten med oss. La oss forklare.

Miris har vært gjennom en likviditetskrise, og koronaen kom akkurat i det vi skulle refinansiere. Dermed har noen få av våre långivere mistet tålmodigheten. Vi skjønner godt at en slik langtrukken prosess irriterer, men verdiene deres sikres best ved vår foreslåtte løsning som har støtte fra over 99 prosent av våre långivere.

Resultatet av dette er at vi i skrivende stund refinansierer hele selskapet, og henter inn 100 millioner euro via en investeringsbank som allerede har bidratt med 10 millioner euro.

Dette betyr at alle våre kreditorer og utålmodige långivere vil få betalt, om enn på overtid.

Dermed er vi i Miris ganske stolte av oss selv. Vi har skapt verdier gjennom hele krisen, og kommer de neste månedene til å vise frem mer og mer av det vi har skapt, og som til de grader skaper begeistring hos våre investorer.

Vi forstår at dette er en gladstory som ikke passer med det bildet DN prøver å tegne av oss, men denne historien har en stor fordel fremfor DNs dramatiske budskap: Den er sann. I år dropper vi forøvrig krimromanene på ferieturen, og leser heller Dagens Næringsliv, dere kan fiksjon!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.