I DNs oppslag om Bahr 13. februar uttaler kommunikasjonsdirektør Knut T. Traaseth: I den grad serien er inspirert av Kari Breirems bok så avviker den sterkt fra den virkelighet som Bahr kjenner.

I serien er vi vitne til at Ida Waage utsettes for grov trakassering og forfølgelse da hun i likhet med meg stilte spørsmål ved en faktura. Jeg håper at Bahr ikke har glemt sin pressekonferanse 20. januar 2003 da Bahr kompromitterte meg på groveste. Dersom behandlingen av meg og behandlingen av seriens Ida avviker fra Bahrs virkelighetsoppfatning, må det være at Ida får en mild behandling.

Dagens Næringsliv skrev da også på lederplass:

«Legg til dette den famøse behandlingen og omtalen av tidligere direktør Kari E. Breirem, som etter en to måneders suspensjon ble avskjediget. I en skriftlig redegjørelse som ble utdelt på pressekonferansen, og som ligger på hjemmesiden, utdeles beskyldninger og karakteristikker som kanskje er vanlige i Bahr kretser, men som for andre er over alle grenser for anstendighet.

Som DN skrev allerede i desember, er det tidligere velrenommerte advokatfirmaet i ferd med å rasere sin egen troverdighet og ta advokatstanden med seg.

Hvem tror disse advokatene at de er?» (DN 25. januar 2003)

Jeg håper ellers at Bahr i sin egen virkelighetsoppfatning ikke har glemt at advokat Eriksen ble bøtelagt og at Tilsynsutvalget for advokatvirksomhet ga både advokat Eriksen og Bahr som firma en alvorlig irettesettelse. Tilsynsrådet skrev at det må være samsvar mellom det som tilflyter allmennheten og de reelle faktiske forholdene.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.