Hallgjerd Osnes har i DN lørdag 1. februar et tilsvar til en reportasje om Jevnaker i DN forrige lørdag. Jeg ble helt satt ut da jeg leste hennes kritikk, hvor punkt for punkt ble tatt opp på en meget krass måte. Var dette en spøk eller var det virkelig alvor?

Det var det siste viste det seg – og da har jeg bare en kommentar til Hallgjerd Osnes, beklager, men dette er jo helt blottet for humor.

«Vi fant denne dingsen» i DNs reportasje refererer hun blant annet til, en morsom tekst til et av bildene, hvor Osnes utdyper hva dette torget faktisk brukes til – men det er ikke det denne reportasjen handler om. Les det gjerne om igjen og se etter humor i både tekst og bilder.

Dette kunne vel egentlig vært skrevet om et hvilket som helst tettsted, men her ble det altså Jevnaker.

Jeg sendte en mail til journalisten da jeg leste reportasjen hans og skrøt av den, reportasjen er utrolig morsom og godt formulert, litt sarkastisk og på kanten til det absurde. Og bildene står helt i stil til teksten – utrolig kreativt alt sammen.

At Osnes ikke ser det, er vanskelig å forstå, men fint uansett at avisen publiserer hennes innlegg. Da ble jo hele reportasjen enda morsommere.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.