Økokrim gjennomførte tirsdag i forrige uke en razzia i gruveselskapet Intex Resources' lokaler i Oslo, og styreleder Jan Anders Vestrum er under etterforskning for brudd på verdipapirhandelloven.

Les: Razzia mot Intex-topp

Styret i Intex Resources melder fredag morgen at de har gjennomgått og vurdert relevante dokumenter relatert til Økokrims siktelse mot Jan Vestrum, og konkluderer med at Jan Vestrum ikke har tilført investorer innsideinformasjon.

Styret har besluttet å gjeninnsette Jan Vestrum som arbeidende styreformann med umiddelbar virkning. Finn Haadem gjenopptar rollen som styrets nestleder. Intex Resources og Vestrum vil bidra til at Oslo Børs og Økokrim snarest får all tilgjengelig informasjon for å belyse saken i sin fulle bredde, opplyses det.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.