Hells Angels i Oslo og Capitol Eiendom, som eier motorsykkelklubbens hovedkvarter i Oslo, erkjente ikke straffskyld for overtredelse av våpenloven da rettssaken startet i Oslo tingrett tirsdag.

15 våpen og ammunisjon ble beslaglagt av politiet i aksjoner mot HA-hovedkvarteret i Strømsveien 222 på Alnabru i februar 2010 og januar 2011.

Ingen personer er tiltalt, men selskapet Capitol Eiendom som eier klubbhuset, og foreningen Hamcon, som er en betegnelse for Hells Angels MC Oslo Norway, erkjente ikke straffskyld tirsdag formiddag, melder NRK.

Påtalemyndigheten kommer til å legge ned påstand om inndragning av Strømsveien 222, samt våpen og ammunisjon.

– Det er snakk om gjentatte omfattende og grove brudd på våpenloven. Vi mener det nødvendiggjør at eiendommen inndras, sa aktor Carl Graff Hartmann da rettssaken startet.

Les også:
Frykter «farlig uke» for russiske aksjer
Asia i dag: Ny skepsis til «Abenomics»
Handlet i fylla med Pareto dnPlus (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.