I hans andre intervju fra fengsel kaller svindel-dømte Bernhard Madoff ofrene sine grådige, skriver CNN Money.

- Alle var grådige. Jeg bare ble ble. Det er ingen unnskyldning, sier Madoff til New York Magazine.

Han hevder i tillegg at han sa til investorene at det var en bedre idé å investere i statsobligasjoner enn hos han og at han advarte dem om at han kunne "bli gal og gjøre noe dumt".

Om de som investerte hos ham og tapte alle pengene sine har Madoff følgende å si:

- Man hører at de må finne mat i søppelkasser og at de ikke har penger, og jeg er sikker på et det er en traumatisk opplevelse for noen, men jeg tjente mye penger for folk, sier han.

Han hevder fortsatt at familien hans ikke visste at alt sammen bare var svindel.

- Det var et mareritt. Tenk deg å dra hjem hver kveld og ikke kunne fortelle konen din, når du lever med en øks over hodet. Å ikke kunne fortelle sønnene dine, broren min. Man ser dem hver dag og man kan likevel ikke si noe, sier Madoff.

Madoff forteller også at han var på selvmordsovervåkning etter at hans sønn Mark hang seg i desember 2010, på toårsdagen for farens arrestasjon.

Les også:

<b>Madoff: - Bankene var medskyldige </b>

<b>Sikret 7 mrd dollar til Madoff-ofrene</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.