- Nei, jeg mener jeg ikke har bedt kommunikasjonsavdelingen - eller embetsverket for øvrig - om den type bistand, skriver statsråden i brevet.

Solvik-Olsen erkjenner samtidig at det var samarbeidsproblemer mellom ham selv og kommunikasjonsavdelingen.

- Ja, jeg kan bekrefte at det var samarbeidsproblemer, og at jeg ikke fikk de leveransene som jeg som statsråd forventet av en kommunikasjonsavdeling, skriver han.

Bakgrunnen for saken er en konflikt mellom Frp-statsråden og den tidligere kommunikasjonssjefen i Samferdselsdepartementet, Anne Marie Storli.

I flere artikler i Dagens Næringsliv påpekes det at Storli kan ha blitt fjernet fra jobben fordi hun ikke ville gi partipolitisk bistand til Solvik-Olsen. Det har statsråden også tidligere avvist.

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité ba for en uke siden om svar på seks spørsmål fra Solvik-Olsen. Svaret kom tirsdag. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

- Vi ser en varig strukturell endring

Venter økt oljelagring til sjøs

Nordsjøoljen over 30 dollar

Se DNTV: - Lav oljepris slår ikke direkte inn på finanspolitikken i Norge

- Lav oljepris slår ikke dirkete inn på finanspolitikken i Norge
Men på sikt vil norske politikere i større grad enn før måtte velge mellom et tollbeskyttet landbruk og for eksempel eldreomsorg og skole, sier DNs kommentator Bård Bjerkholt.
02:25
Publisert: