– At Siv Jensen sier at Sandberg har gått over streken, at det han sier er uakseptabelt og også gir en uforbeholden beklagelse tror jeg det er godt for KrF-erne å høre, sier Hareide til NTB fredag ettermiddag.

Kort tid før Hareide skulle gå på talerstolen under KrF Rogalands årsmøte i Sandnes sier partilederen til NTB at uttalelsene fra Per Sandberg vil bli tema. Knut Arild Hareide reagerte først kraftig på uttalelsene fra Frp-nestlederen om at KrF har et ansvar for at mennesker fra Norge knytter seg til terrororganisasjoner. Siden fant Hareide det vanskelig å akseptere beklagelsen fra Sandberg som ble gitt med svært mange forbehold.

Fredag ettermiddag ga derimot partileder Siv Jensen en uforbeholden unnskyldning for uttalelsene. Dette har senket temperaturen i samarbeidspartiet vesentlig.

 

LES OGSÅ: Tatt ut over én milliard euro av greske banker på to dager

- Det kan bli veldig kaotisk  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.