– Byrådet har sørget for bedre kollektivutvikling, og vi har ambisjoner om nullutslipp i kollektivtrafikken. Og vi har satt Oslo på det internasjonale kartet når det gjelder miljøsatsing, sier Høyre-lederen, som lørdag åpnet Oslo Høyres valgkamp i Spikersuppa, til NTB.

I flere byer, også i hovedstaden, kan Miljøpartiet De Grønne (MDG) komme på vippen etter valget. Partiet har ennå ikke sagt om de vil samarbeide til høyre eller venstre.

– De sier de er blokkuavhengige, men vi opplever dem som et rødt parti de fleste steder. Vi er fornøyd med partiene vi samarbeider med i dag, og har tro på at vi skal klare å vinne makten med dem, sier Solberg, og legger til:

– Jeg mener at dersom det er klimaspørsmålet som er viktigst for MDG, så har dette byrådet vist vei. Men jeg kan ikke begynne å spekulere i forhandlinger som skal gjøres lokalt etter valget. (©NTB)

Les også:

Halvert på tre dager

Kaller ny konkurrent sportbransjens Lidl

Euro-ministre sier ja til Hellas-pakke

Se DNtv: - Kan ikke bli noe annet enn verdens beste bil

 

- Kan ikke bli noe annet enn verdens beste bil
Slik høres det ut når AMG har tuklet med Mercedes-motoren.
03:15
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.