BMW begynner etterhvert å få en svært rikholdig modellrekke, og det tar ikke slutt.

Nyeste skudd på stammen presenteres under en bilutstilling i Guangzhou i Kina til helgen: Concept Compact Sedan.

BMW har lenge vært flinke på å sette det de kaller konseptbiler i produksjon, og denne ser heller ikke ut til å være langt unna å ende opp som 2-serie sedan.

 

-BMW Concept Compact Sedan avslører potensialet vi ser i en kompakt sedan. Den gir ikke bare fører og passasjerene generøst med plass i kompakt utførelse, men gjør det samtidig som den leverer sportsligheten som du forventer av en BMW, og elegansen som ellers finnes i store sedaner fra BMW. Kvaliteten og egenverdien i BMW Concept Compact Sedan gir klare signaler om våre premium-intensjoner for bilen, sier Adrian van Hooydonk, designer i BMW.

Bilen er rettet mot det voksende bilmarkedet i Kina, og da spesielt yngre kjøpere. Dørhåndtakene er av den elegante sorten som åpner dørene straks du berører metallet.

Tekniske spesifikasjoner er det ikke opplyst noe om, men vi håper å se denne bilen også i Europa innen et par års tid.

Les om BMW M2 her: Endelig kommer den!

Se video fra DNs test av X5 plug in-hybrid:

BMW med sin første ladbare luksus SUV
DN tester nye BMW X5 plugin hybrid
01:37
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.