Norwegian Air Shuttle har signert avtale med alle regionale helseforetak i Norge. Avtalen innebærer at Norwegian er førstevalg ved pasientreiser på 13 av de viktigste innenriksrutene i Norge.

Avtalen trer i kraft 1. april og gjelder for fire år. Helseforetakene flyr innenlands i Norge for om lag 350 millioner kroner årlig, opplyses det i Norwegian-meldingen torsdag.

Norwegian er førstevalg på følgende ruter: Oslo - Bergen, Oslo - Ålesund, Oslo - Molde, Oslo - Haugesund, Stavanger - Bergen, Bergen - Trondheim, Oslo - Kristiansand - Oslo - Alta, Oslo - Bodø, Trondheim - Tromsø, Oslo - Kirkenes, Oslo - Bardufoss og Oslo - Svalbard.

-Vi er veldig godt fornøyd med at Helseforetakene har valgt Norwegian for et betydelig antall pasient- og tjenestereiser, ikke minst på en viktig rute som Oslo - Bergen. Vi tar dette som et tegn på at de verdsetter et sikkert kvalitetsprodukt til en lav pris, sier salgsdirektør i Norwegian Lars Sande i en kommentar.

Eierdirektør i Helse Nord, Hilde Rolandsen, sier at gode betingelser har stor betydning.

-Lavest mulig reisekostnader og stor fleksibilitet er svært viktig både for våre pasientreiser og våre tjenestereiser, sier Rolandsen

Les også:
Delingskamp om båtutleie
Disse gruppene bør lese selvangivelsen grundig
Jay Z forbereder gigantsøksmål mot nordmenn dnPlus
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.