Partileder Panos Kammenos mener långiverne gjorde et «kupp» da de tvang Hellas til å godta en avtale, men sier han ikke vil trekke partiet ut av regjering av den grunn.

– Vi vil fortsette sammen med Alexis Tsipras. Vi støtter Tsipras og regjeringen, sier han.

Statsminister Alexis Tsipras møter sterk misnøye i egne rekker etter å ha gitt etter for tyske krav om nye innstramminger for å oppnå en ny låneavtale med EU og Det internasjonale pengefondet (IMF).

– Uavhengige grekere har hele tiden støttet regjeringen, og vil fortsette å gjøre det, men innenfor visse grenser. Disse er tegnet opp basert på mandatet fra det greske folk, både fra valget i januar og folkeavstemningen tidligere denne måneden, sier partiets talskvinne Marina Khrysoveloni.

Hun sier også at det er uaktuelt å inngå i en ny koalisjonsregjering der to av opposisjonspartiene er med.

Følg krisen i Hellas på DN.no(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Oljeanalytiker: - Nå får ballen ytterligere fart

Varoufakis: – Avtalen er en ny Versailles-traktat

Iran-avtale tynger Oslo Børs

Se DNTV: Hellas' statsminister: - Blir vanskelig å implementere

Tsipras: - Blir vanskelig å implementere
Hellas' statsminister gikk mandag med på en rekke krav for å sikre Hellas en ny låneavtale.
01:10
Publisert: