Abonnementsvilkår for DN Investor

Abonnementet
Abonnement på DN Investor sanntid er et løpende månedsabonnement som gir deg  kurser fra Oslo Børs i sanntid. Abonnementet forskuddsbetales med ditt registrerte betalingskort ved forfall hver måned, og løper til du sier det opp. Ved å inngå abonnement på sanntidskurser, godkjenner du også vilkårene fra Euronext om privat og profesjonell bruk. Proff-abonnement må velges dersom ordredybde benyttes i næring, ihht Euronexts retningslinjer.

Abonnementet gir aksjekurser og ordredybde i sanntid, og du kan sette opp inntil 20 overvåkninger, samt lage egne skreddersydde varslinger.

Som abonnent kan du være innlogget på DN Investor med sanntidsinformasjon på én enhet samtidig, men du kan ha inntil ti forbindelser/faner samtidig på samme enhet.
 

Markedsføring og kommunikasjon

Når du abonnerer på DN Investor sanntid, vil du av og til motta informasjon via e-post, SMS, telefon eller brev med informasjon vedrørende ditt abonnement, som for eksempel betaling, endringer, tekniske problemer m.m. Denne type informasjon sender vi deg i kraft av avtaleforholdet, og du vil ikke kunne melde deg av slik kommunikasjon.

Videre vil du kunne motta e-post eller SMS med informasjon om tilbud og kundefordeler, nye abonnementstyper og tilbud på DNs egne produkter som f.eks. tilgang til mer av DNs innhold og DN Konferanse.

Du kan velge å melde deg av denne kommunikasjonen, enten ved å følge anvisningen for avmelding i en utsendelse eller under innstillinger for kommunikasjon via Min side.

Behandling av personopplysninger

Dine personopplysninger vil bli behandlet av Dagens Næringsliv for å kunne gi deg de tjenestene du har registrert deg for, og for å gi deg enda bedre service og gode tilbud som kunde. For at vi skal kunne levere produktet eller tjenesten du har registrert deg for, må vi behandle opplysninger om deg, som for eksempel dine personalia, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon, herunder betalingshistorikk, leveringsinformasjon, innloggingsinformasjon og innstillinger for personvern, som en del av abonnementsavtalen.

Videre behandler vi informasjon om din digitale aktivitet til formål som analyse, målrettet annonsering og tilpasset innhold. Dette gjør vi for å kunne tilby deg en bedre brukeropplevelse på våre digitale løsninger og til produktutvikling. Dine personverninnstillinger kan du administrere selv via Min side.

Dagens Næringsliv er ansvarlig for at behandlingen og oppbevaringen av opplysningene er i samsvar med norsk personvernlovgivning. Vi lagrer ikke opplysningene lenger enn nødvendig, og i henhold til de ulike behandlingsgrunnlagene. Du kan når som helst kreve innsyn i opplysningene og at de rettes eller slettes, med mindre opplysningene er nødvendige for å gjennomføre avtaleforholdet mellom deg og Dagens Næringsliv eller er lovpålagt Dagens Næringsliv å gjennomføre.

Dagens Næringsliv er pålagt å rapportere månedlig bruk av sanntidskurser til Euronext for faktureringsformål. For profesjonelle aktører krever Euronext at vi oppgir navn og epostadresse til sanntidsabonnenten. Dette er informasjon abonnenten oppga ved registrering for Sanntid Proff-abonnementet. Ved en eventuell revisjon hos Dagens Næringsliv fra Euronext, vil Euronext kunne få innsyn i personopplysninger som ble oppgitt ved registrering av sanntidabonnementet (revisjon vil gjelde for både privat- og proff-abonnement).

Ved å bruke tjenester for sanntidsinformasjon, aksepterer du Euronexts personvernerklæring.

Du kan lese mer om våre behandlinger og behandlingsgrunnlag via Min Side eller direkte  i personvernerklæringen. 

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler i våre løsninger, såkalte cookies. For nærmere informasjon les vår informasjonskapselerklæring.

Tilgang til sanntid og overvåkning
For å få tilgang til abonnementet må DN-bruker opprettes. Dersom ikke brukertilgangen fungerer tilfredsstillende, er det kundens ansvar å gi beskjed om dette til Dagens Næringslivs kundeservice.

Bruk av tjenesten DN Investor
På våre digitale tjenester videreformidles kurser og tall levert av tredjeparter både i sanntid og med 15 minutters eller mer forsinkelse. Det kan oppstå forsinkelser, feil, mangler eller unøyaktigheter i informasjonen. DN innestår ikke for riktigheten og har ikke noe ansvar for informasjon, analyser, kurser eller tall som fremkommer fra eller formidles via disse tjenestene.

All bruk av informasjon, kurser, tall, finansielle data eller analyseverktøy på våre digitale tjenester til å gjøre eller ikke gjøre finansielle og ikke-finansielle transaksjoner, foretas utelukkende på brukerens eget ansvar og risiko. Bruker gjøres oppmerksom på at slik bruk er forbundet med risiko for tap.

DN fraskriver seg ethvert ansvar for finansielle og ikke-finansielle transaksjoner som gjøres eller ikke gjøres, basert på bruk av informasjon, kurser, tall, finansielle data eller analyseverktøy på våre digitale tjenester. Bruker kan dermed ikke holde Dagens Næringsliv, NHST Media Group eller enheter som inngår i disse, våre informasjonsleverandører eller andre kilder, ansvarlig for forsinkelser, feil eller mangler ved eller for bruk av informasjonen på de digitale tjenestene.

Som bruker har du kun rett til å benytte våre digitale tjenester og materiale på disse for personlige og ikke-kommersielle formål.

All bruk av informasjon annet enn til privat bruk vil av Oslo Børs bli betraktet som profesjonell bruk og vil være underlagt tilknytningsavgifter for profesjonell bruk i henhold til prislisten.

Deler av innholdet som fremkommer på de digitale tjenestene, er eiet av den enkelte informasjonsleverandør og de innehar de immaterielle rettighetene til informasjonen. Det er ikke tillatt å videreformidle eller selge bearbeidet eller ikke-bearbeidet informasjon til andre med mindre bruker har en gyldig skriftlig avtale med Dagens Næringsliv som eksplisitt angir slike rettigheter.

All informasjon er beregnet utelukkende for personer bosatt i Norge og selskaper i Norge. Tvister som måtte oppstå knyttet til de digitale tjenester skal avgjøres av norsk rett med Oslo tingrett som verneting.

I tillegg til disse vilkår gjelder de generelle vilkår som fremgår av Vilkår for bruk av DN.no . Ved aksept av vilkår for kurser og tall har du også akseptert Vilkår for bruk av DN.no.

Oppsigelse av abonnement
Abonnement på DN Investor løper til du sier det opp. Oppsigelse gjøres ved å stoppe betalingsavtalen på Min side, og vil gjelde fra datoen inneværende abonnementsperiode løper ut. Ved en eventuell oppsigelse via kundeservice midt i en abonnementsperiode vil tilgodehavende beløp ikke refunderes.


Priser
Dagens Næringsliv forbeholder seg retten til å endre prisen på det løpende abonnementet.
 

Endring av vilkår
Dagens Næringsliv forbeholder seg retten til å gjøre endringer i ovennevnte vilkår. Vesentlige endringer i vilkårene vil bli formidlet digitalt til våre abonnenter.

Dette er ikke er en betjent kanal. Hvis du trenger hjelp, vennligst send en henvendelse til kundeservice.

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle innspill, men vi kan ikke svare på eventuelle spørsmål her. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du ikke fikk svar på det du lurte på.